GALIVI Hair Transplant & Aesthetics atestă că visele devin realitate și se materializează într-o clinică concept în medicina estetică pentru 3 tineri medici specialiști în chirurgie plastică și estetică: dr Narad Gaurav, dr. Mîrza Lilian și dr. Narad Viviana.
Fondata în anul 2016, GALIVI este o clinică medicală dedicată transplantului de păr și procedurilor de chirurgie estetică, unică în România prin intervențiile medicale oferite pacienților săi. GALIVI este locul unde se întâmpla o "magie" vizibila în medicina estetică, unde tehnicile chirurgicale inovative, arta și simțul estetic pentru frumos sunt îmbinate cu precizie pentru a crea armonie în înfățișarea exterioară a unui pacient, în ceea ce privește regenerarea părului sau estetica facială.
Ferm convinși că pentru îndeplinirea unui vis îndrăzneț este foarte importantă și echipa ce muncește pentru acest vis, conceptul clinicii noastre și obiectivele medicale se află în mâna unei minunate echipe a căror membrii prețuiesc profesionalismul, dedicația în medicină, entuziasmul în viață și nu în ultimul rând, prietenia.

GALIVI este un centru dedicat transplantului de păr unic în România prin abordarea unor tehnici avansate, combinate și individualizate în funcție de nevoile pacientului:

FUT – Follicular Unit Transplantation (metoda strip) (citește mai mult)

FUE – Follicular Unit Extraction (metoda fir cu fir) (citește mai mult)

BHT – Body Hair Transplant (recoltarea părului din diverse regiuni ale corpului)

Implant sprâncene (citește mai mult)

LHT – Long Hair Transplant (transplant de păr lung)

FUE+FUT – combinarea tehnicilor în funcție de densitate și zona donatoare

Număr crescut de fire implantate într-o ședința (2500-12000 fire)

Remanența firelor implantate între 90-99%

Tratamentul cicatricilor și al plăgilor postcombustionale din regiunile cu pilozitate